You are currently viewing CALÇAT CÒMODE, SABATES DE VESTIR

CALÇAT CÒMODE, SABATES DE VESTIR

SASTRERIA LORENZO (Lleida), disposa dels millors complements en calçat, per a vestir de manera còmoda i actual.

Tendències en calçat elegant i modern per a l'home, en aquesta primavera-estiu 2019.

El calçat és un dels complements fonamentals en el món de la moda, en aquesta ocasió presentem, quines són les últimes tendències en calçat per aquest spring-summer 2019.

TENDÈNCIES EN CALÇAT I SABATES DE VESTIR

Si d'alguna cosa estem segurs a Sastreria Lorenzo, és que si et preocupes per vestir correctament de dalt a baix, t'assegures d'utilitzar calçat modern i còmode, amb el qual podràs moure't molt millor al llarg del dia, sense que res et pari.
En fer-ho amb unes sabates còmodes i de qualitat, estàs invertint els teus diners en un parell de sabates, que podràs usar sense parar durant molt de temps i que et serviran per a evitar molts contratemps. Usar un tipus de calçat còmode té tot tipus de beneficis per al nostre cos. Sobretot referent a la salut dels nostres peus.

Pots conèixer la nova col·lecció completa, en la nostra botiga i una mostra a la nostra web: https://www.sastrerialorenzo.com/vestir/

Sastreria Lorenzo (Lleida), 55 anys d'experiència en el sector del disseny artesanal a mida i confecció en moda masculina, comptem amb un equip especialitzat per atendre de manera personalitzada a cada client.

Deixa un comentari