EQUILIBRI:CLASSICISME I AVANTGUARDA

EQUILIBRI:CLASSICISME I AVANTGUARDA

A sastreria Lorenzo (Lleida) li presentem un breu resum de la nova col•lecció de vestits de boda i cerimònia d’home, LIVE-2019.

La col•lecció de cerimònia i nuvi LIVE-2019, uneix en els seus dissenys a la perfecció classicisme i avantguarda aconseguint un gran equilibri entre el tradicional i el modern.
Així, donen lloc a peces concebudes com si d’obres d’art es tractessin, on cada detall ha estat triat amb la màxima cura i delicadesa.

Dins de la col•lecció 2019, es troben vestits realitzats en teles d’alta qualitat i amb els detalls més exquisits, talls davanters i esquena siluetades segons el disseny més adequats a cada peça.

Pot conèixer la nova col•lecció completa – LIVE 2019, en la nostra botiga i una mostra a la nostra web: https://www.sastrerialorenzo.com/live-2019/

SASTRERIA LORENZO – Resum LIVE 2019. Nuvis i Cerimònia

Sastreria Lorenzo (Lleida), 55 anys d’experiència en el sector del disseny artesanal a mida i confecció en moda masculina, comptem amb un equip especialitzat per atendre de manera personalitzada a cada client.

Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensable per a garantir que tot el conjunt encaixi a la perfecció, amb l’estil adequat per a cada ocasió i client.

T’assessorem sobre protocols de cerimònia de boda en nuvis i convidats, sobre com combinar els colors dels vestits de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: Esmòquing, jaqué, frac, levita, semi levita, vestits clàssics i moderns, sabates i complements: armilles, corbates, llacets, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.

Visita la nostra botiga i t’assessorarem amb molt de gust.

Leave a Reply