SASTRERIA A MIDA

VESTINT A MIDA DES DE 1964

Sastreria Lorenzo – Lleida – vestint l’home des de 1964, on la tradició i el futur es donen la mà, aplicant les tècniques més artesanals i els teixits nobles de més alta qualitat, per a la confecció de tota mena de vestits a mida, així com l’aplicació de les últimes tendències en moda masculina i la selecció més actual i versàtil dels teixits.

complementos de ropa hombre en lleida sastreria lorenzo 4dm8

QUI SOM: TRAJECTÒRIA

L’any 1964, Bernardo Lorenzo Lorenzo després de formar-se a Barcelona, Madrid i treballar en les millors Sastreries de Lleida, va establir la seva pròpia de Sastreria al C/ Príncep de Viana de Lleida, canviant-se anys més tard al C/ Pi i margall, per fer-ho finalment l’any 1979 a la botiga del C/ Magdalena 43.

55 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Dedicat exclusivament al món del vestit a mida totalment artesanal, ven productes complementaris com pantalons, camises, corbates, jerseis, abrics, etc. Però és la sastreria a mida el que li dóna el tret distintiu i diferenciador. L’any 2012 inaugura un segon establiment al C/ Pi i Margall, 30, regentat per la segona generació.

Trajes a medida en lleida, Americanas a medida, pantalones a medida, Camisas a medida, chalecos a medida

SASTRERIA MODA HOME

Sastreria Lorenzo – Lleida – vestint l’home des de 1964, on la tradició i el futur es donen la mà, aplicant les tècniques més artesanals i els teixits nobles de més alta qualitat, per a la confecció de tota mena de vestits a mida, així com l’aplicació de les últimes tendències, en moda masculina i la selecció més actual i versàtil dels teixits.

Trajes a medida en lleida, Moda hombre y complementos, trajes de novio y ceremonia, trajes de boda y celebraciones.

TEIXITS D´ALTA QUALITAT

Dedicat exclusivament al món del vestit a mida totalment artesanal, per l´elaboració a mida, de tota mena de peces de vestir, se seleccionen teixits nobles de primera qualitat, per tal que les peces elaborades ofereixin el màxim confort i la durabilitat.

Trajes a medida en lleida, Americanas a medida, pantalones a medida, Camisas a medida, chalecos a medida

TÈCNIQUES ARTESANALS

L’excel·lència dels teixits és una de les premisses fonamentals a l’hora d’aconseguir un resultat impecable i adaptat a cada cos. Sastreria Lorenzo no industrialitza cap pas del procés d’elaboració, realitzant una tasca total i estrictament artesanal.

SASTRERIA I COMPLEMENTS

Sastreria Lorenzo Moda d´Home, compta amb un ampli ventall de productes per l´home, tant de vestir com de complements masculins, en els quals es poden trobar vestits, americanes, jaquetes, pantalons, camises, jerseis, roba interior, samarretes, complements, etc..

TRACTE PERSONALITZAT , PROFESSIONAL I ALTAMENT QUALIFICAT

Sastreria Lorenzo ofereix als seus clients, la possibilitat d´adquirir els nostres productes, de forma online, mitjançant la nostra web es podran adquirir tota mena de productes, des de vestits, americanes, pantalons, jerseis, complements, etc…En el nostre apartat TENDA ONLINE, podrà seleccionar la peça de vestir que desitgi, així com la marca, talla, color, etc… En el nostre ampli ventall de marques i productes tant de confecció com roba a mida, així com complements. Realitzem lliuraments gratuïts per Lleida ciutat i rodalies, per tota mena de volums de compra, així com lliuraments gratuïts per volums de compra superiors a 200 euros, per la resta de demarcacions i províncies, tant de Catalunya com de la resta de l´estat. Per a la resta consultar condicions.

ÚLTIMES TENDÈNCIES

Sastreria Lorenzo renova cada temporada, actualitzant el mostrari d’acord amb les últimes tendències emergents en moda masculina ( tonalitats, estampats, etc.) per tal d’oferir una selecció actual i versàtil de teixits que s’ajustin al gust de cada client.

Trajes a medida en lleida, Americanas a medida, pantalones a medida, Camisas a medida, chalecos a medida

MARCA DE CONFIANÇA

Les nostres marques de confiança amb les que venim treballant i oferint als nostres clients, les millors garanties i el màxim confort, així com la selecció més actual en moda d´home de vestits a mida, com de confecció.