CERIMÒNIA

VESTITS A MIDA I CONFECCIÓ
PER A NUVI, PADRÍ I CONVIDATS

ESPECIAL VESTITS DE NUVI I CERIMÒNIA

Gran varietat de models de vestits, procurant estar sempre a l’avantguarda de la moda masculina i les noves tendències. Elegància, comoditat i qualitat en els vestits d’home de Sastreria Lorenzo, complementant-los amb una àmplia gamma de preus, aptes per a cada nivell d’exigència, amb marques nacionals i internacionals​.


col·lecció fashion 2019


col·lecció class 2019

Vestit de nuvi berlin

vestit de nuvi stocolmo

vestit de nuvi boston

vestit de nuvi mexico

vestit de nuvi new york

vestit de nuvi atlanta

Sastreria a Mida

55 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN MODA HOME ENS AVALEN

T’assessorem sobre protocols de cerimònia, sobre com combinar els colors de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: smoking, jaqué, frac, levita, semilevita, vestits de nuvi clàssic i modern, sabates i complements: armilles, corbates, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.


col·lecció stile 2019


col·lecció live 2019

GALERIA

VESTITS PER A NUVIS, CERIMÒNIA , CELEBRACIONS


Vestits personalitzats i exclusius

Comptem amb un equip especialitzat en assessorament de vestits i moda home, per a atendre de manera personalitzada a cada client. Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensables per a garantir que tot el conjunt encaix a la perfecció, amb l’estil adequat per a cada ocasió i estil.
55 anys d’experiència en el sector artesanal a mida i confecció en moda masculina.


col·lecció smile 2019


col·lecció urban 2019