CERIMÒNIA

VESTITS A MIDA I CONFECCIÓ
PER A NUVI, PADRÍ I CONVIDATS

ESPECIAL VESTITS DE NUVI I CERIMÒNIA


Gran varietat de models de vestits, procurant estar sempre a l'avantguarda de la moda masculina i les noves tendències. Elegància, comoditat i qualitat en els vestits d'home de Sastreria Lorenzo, complementant-los amb una àmplia gamma de preus, aptes per a cada nivell d'exigència, amb marques nacionals i internacionals​.

Vestit de nuvi berlin

vestit de nuvi stocolmo

vestit de nuvi boston

vestit de nuvi mexico

vestit de nuvi new york

vestit de nuvi atlanta

Sastreria a Mida

55 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN MODA HOME ENS AVALEN

T'assessorem sobre protocols de cerimònia, sobre com combinar els colors de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: smoking, jaqué, frac, levita, semilevita, vestits de nuvi clàssic i modern, sabates i complements: armilles, corbates, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.

GALERIA

VESTITS PER A NUVIS, CERIMÒNIA , CELEBRACIONS

Vestits personalitzats i exclusius

Comptem amb un equip especialitzat en assessorament de vestits i moda home, per a atendre de manera personalitzada a cada client. Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensables per a garantir que tot el conjunt encaix a la perfecció, amb l'estil adequat per a cada ocasió i estil. 55 anys d'experiència en el sector artesanal a mida i confecció en moda masculina.