You are currently viewing CERIMÒNIA PER A NENS I ADOLESCENTS
Trajes de ceremonia niños, trajes de boda adolescentes, trajes de novio tallas grandes, trajes de boda.

CERIMÒNIA PER A NENS I ADOLESCENTS

SASTRERIA LORENZO (Lleida), presenta la nova col·lecció de vestits de celebracions i cerimònia per a nens, infants, junior, adolescents, 2021.

Quan ens conviden a un esdeveniment tan important com unes noces, un bateig, una comunió, i fins i tot una graduació. Sempre volem lluir perfectes, i sobretot, estar a l'altura de l'ocasió.

No desaprofitis el moment per a lluir les teves millors gales i visita la nova col·lecció de Sastreria Lorenzo.

La nova col·lecció de vestits de mudar per a nens CERIMÒNIA 2021, uneix en els seus dissenys a la perfecció moda urbana i de gala, aconseguint un gran equilibri entre la moda esport i cerimònia.

Dins de la col·lecció 2021, es troben vestits realitzats amb teles d'alta qualitat, amb els detalls més exquisits i el disseny més adequat a cada peça.

Pot conèixer la nova col·lecció completa, en la nostra botiga i una mostra a la nostra web: https://www.sastrerialorenzo.com​

Sastreria Lorenzo (Lleida), mes 55 anys d'experiència en el sector del disseny artesanal a mida i confecció en moda masculina. Comptem amb un equip especialitzat per atendre de manera personalitzada a cada client.

Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensable per a garantir que tot el conjunt encaixi a la perfecció, amb l'estil adequat per a cada ocasió i client.

T'assessorem sobre protocols de cerimònia de noces en nuvis i convidats. Sobre com combinar els colors dels vestits de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: Esmòquing, jaqué, frac, levita, semi levita, vestits clàssics i moderns, sabates i complements: armilles, corbates, llacets, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.

Visita la nostra botiga i t’assessorarem amb molt de gust.

Deixa un comentari