You are currently viewing SASTRERIA- VESTITS A MIDA D’ALTA COSTURA

SASTRERIA- VESTITS A MIDA D’ALTA COSTURA

ELS VESTITS A MIDA VIUEN UNA NOVA EDAT D'OR, GRÀCIES A UNA GENERACIÓ QUE RECLAMA ACABATS PERSONALITZATS ENFRONT DE LA UNIFORMITAT.

A Sastreria Lorenzo realitzem tota classe de peces de vestir d'home a mida, com realitzem des de fa 55 anys. Els vestits a mida aconsegueixen l'ajust perfecte, alguna cosa que els ja confeccionats no poden igualar ni tan sols alterant-los per a adaptar-se al nostre cos i forma.

Disposem d'una gran varietat de teles tant per a americanes, com per a camises, armilles, pantalons, en els productes de confecció hem de conformar-nos amb els materials existents. En canvi, en una sastreria, podem triar la que més ens agradi entre els centenars de teles disponibles.

SASTRERIA D'ALTA COSTURA - VESTITS A MIDA A LLEIDA

Una altra raó per a vestir a mida, és que no a tots els homes els senta bé el mateix tipus de vestit. Depenent de la seva complexió, un centímetre més o menys aquí i allà pot significar la diferència entre anar fet un desastre o fer-ho de vint-i-un botó. Els vestits a mida permeten que cada home porti el vestit amb les proporcions ideals per al seu cos. A més, un altre avantatge de la sastrería en aquest cas és que satisfà fins i tot els gustos més peculiars, alguna cosa que a les botigues és impossible pel fet que treballen en funció de les tendències.

A Sastreria Lorenzo els vestits a mida duren més temps, ja que es confeccionen amb materials de major qualitat, que els estàndards. Tot això fa que els vestits a mida surtin a la llarga més econòmics que els ja confeccionats.

Deixa un comentari