You are currently viewing LLOGUER DE ROBA I VESTITS PER NADAL
alquiler de ropa y trajes para cenas, fin de año, cenas de empresas, alquiler de trajes para bodas, celebraciones.

LLOGUER DE ROBA I VESTITS PER NADAL

LLOGUER DE ROBA I VESTITS PER NADAL, FESTES I ANY NOU, AMB SASTRERIA LORENZO

El nadal ja és aquí, i amb ell, les reunions familiars, els esdeveniments d'empresa, els sopars de gal•la, Nit de cap d'any, Cap d'any, Any Nou… són moltes les dates importants i és per això que en aquest post abordarem la modalitat de lloguer de vestits per a aquestes festes.

A la nostra botiga de Lleida disposem en lloguer des d'un vestit de carrer amb el qual anar formal, fins a l'elegant smoking.

alquiler de ropa y trajes para cenas, fin de año, empresas, alquiler de trajes para bodas, celebraciones

Disposem de lloguer de vestit negre, lloguer de vestit blau negra, lloguer de vestit blau marí i lloguer de vestit gris marengo. Quant al smoking, disposem de lloguer de smoking negre amb solapa rodona, lloguer de smoking negre amb solapa de pic i lloguer de smoking blau marí amb solapa de pic. Acosta't pel nostre centre per a conèixer la nostra oferta, les opcions, els complements que també oferim en lloguer o en venda per a regal com a bessons i cinturons...

Cada vegada són més les ocasions en les quals estem obligats a portar un vestit determinat, sopars especials en restaurants, hotels, festes sorpresa, aniversaris assenyalats… qualsevol ocasió és perfecta per a vestir un smoking i convertir aquesta nit, en un dia especial per al record. Des de Sastrería Lorenzo, us desitgem unes molt bones festes, que ho passeu en companyia de les vostres famílies i amics, i que com sempre, desprengueu la major E L E G A N C I Al fet que pugueu cada dia d'aquestes apassionants i afectives festes, Feliç 2020.

Deixa un comentari