You are currently viewing LLOGUER DE VESTITS, JAQUÉS, ESMÒQUING…
Alquiler de trajes, Alquiler de esmoquin, Alquiler de chaqué, Alquiler de frac

LLOGUER DE VESTITS, JAQUÉS, ESMÒQUING…

A Sastreria Lorenzo de Lleida dissenyem i fabriquem el seu vestit a mida exclusiu i de forma artesanal, però també posem a la disposició dels nostres clients el servei de lloguer de Vestits, esmòquing, Jaqués, Fracs, etc..

Podrà comprar i llogar vestits, jaqués, esmòquing, semichaqués, fracs, i altres peces de sastreria i complements com a corbatins, bessons, corbates, camises, faixins, sabates i molt més. L'assessorem sobre protocol per a cada ocasió, així com la millor combinació per a cada esdeveniment, ja siguin tons sobris, frescos, desenfadats o clàssics.

SASTRERIA LORENZO - LLOGUER DE VESTITS, ESMÒQUING, JAQUÉS, FRACS

Tant si es tracta d'un esdeveniment d'alt nivell, d'unes noces, un bateig, una graduació, un sopar de negocis o qualsevol altre esdeveniment important, ha d'anar elegant i ben combinat. I quan tens com a aliat a un referent en la moda i amb les millors propostes actuals, no hi ha manera d'equivocar-se.

Clic aquí
Clic aquí
Clic aquí
Previous
Next

A més del lloguer del seu jaqué, a Sastreria Lorenzo també podrà adquirir la seva camisa blanca de bessons per a portar amb el seu jaqué, les seves sabates o els seus bessons. Per descomptat, disposem de lloguer de esmòquing i si s'anima a fer-se el jaqué, a de saber que és una peça que mai passa de moda i tindrà sempre disponible en el seu armari per a quan vulguis.

Clic aquí
Clic aquí
Previous
Next

En el nostre servei de sastreria es pot fer el millor jaqué, esmòquing o vestit al seu gust. Decideixi el que decideixi a Sastrería Lorenzo l'atendrem com es mereix

Deixa un comentari