You are currently viewing DESFILADA NUPCIAL CERIMÒNIA 2020

DESFILADA NUPCIAL CERIMÒNIA 2020

SASTRERIA LORENZO (Lleida), presenta la nova col·lecció de vestits de celebracions i cerimònia d'home, 2020.

Quan ens conviden a un esdeveniment tan important com unes noces, un bateig, una comunió, i fins i tot una graduació, sempre volem lluir perfectes, i sobretot, estar a l'altura de l'ocasió. No desaprofitis el moment per a lluir les teves millors gales i visita la nova col·lecció de Sastreria Lorenzo.

La col·lecció de vestits de SASTRERIA LORENZO 2020, uneix en els seus dissenys a la perfecció moda urbana i de gala aconseguint un gran equilibri entre la moda esport i cerimònia.

Dins de la col·lecció 2020, es troben vestits realitzats amb teles d'alta qualitat, amb els detalls més exquisits i el disseny més adequat a cada peça.

Pot conèixer la nova col·lecció completa – SASTRERIA LORENZO 2020, en la nostra botiga i una mostra a la nostra web: https://www.sastrerialorenzo.com

trajes de novio y boda 2020, trajes de ceremonia, trajes a medida, trajes de comunión, padrino, invitado, trajes de celebración, gala y fiesta
trajes de novio y boda 2020, trajes de ceremonia, trajes a medida, trajes de comunión, padrino, invitado, trajes de celebración, gala y fiesta

Sastreria Lorenzo (Lleida), 55 anys d'experiència en el sector del disseny artesanal a mida i confecció en moda masculina, comptem amb un equip especialitzat per atendre de manera personalitzada a cada client.

Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensable per a garantir que tot el conjunt encaixi a la perfecció, amb l'estil adequat per a cada ocasió i client.

T'assessorem sobre protocols de cerimònia de noces en nuvis i convidats, sobre com combinar els colors dels vestits de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: Esmòquing, jaqué, frac, levita, semi levita, vestits clàssics i moderns, sabates i complements: armilles, corbates, llacets, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.

Visita la nostra botiga i t’assessorarem amb molt de gust.

Deixa un comentari