You are currently viewing BANYADORS I ROBA D’ESTIU D’HOME 2019

BANYADORS I ROBA D’ESTIU D’HOME 2019

COL·LECCIÓ DE VESTITS DE BANY PER A HOME.

Prepara't per a gaudir de l'estiu amb la col·lecció de vestits de bany per a home de Sastreria Lorenzo, bóxer, vestits de bany eslip, etc… dissenyats per a proporcionar comoditat i estil.

En la temporada més divertida de l'any, pots triar entre els models més acolorits i els dissenys més de moda per a gaudir al màxim de l'estiu. Sastreria Lorenzo ofereix una àmplia gamma de vestits de bany confeccionats amb materials de primera qualitat per a garantir un assecat ràpid i recrear un look informal, esportiu o elegant, sense renunciar a la comoditat, ajust suau i còmode amb butxaques laterals, butxaca posterior i cintura amb corretja.

SASTRERIA LORENZO - Estiu 2019 Banyadors i roba de bany.

Pots triar-los entre diferents longituds, colors i estampats, tria entre vestits de bany pantalons curts de color llis o actualitza el teu look de vacances amb cridaners estampats.

Els vestits de bany eslip senzills per a home són un complement atemporal per a la teva col·lecció de vestits de bany, aquests estan disponibles en colors clàssics i també són ideals per a un look minimalista, llueix amb estil durant tota la temporada d'estiu i gaudeix de la sensació de comoditat.

Tot el que sempre has volgut en vestits de bany per a home, ho tenim!. Explora els nostres articles disponibles i submergeix-te en una estilosa temporada d'estiu, estàs en el lloc perfecte per a descobrir les últimes tendències en vestits de bany per a home!

Deixa un comentari