You are currently viewing COL·LECCIÓ VESTITS URBAN & SPORT 2019

COL·LECCIÓ VESTITS URBAN & SPORT 2019

SASTRERIA LORENZO (Lleida), presenta la nova col·lecció de vestits de celebracions i cerimònia d'home, URBAN & SPORT 2019.

Quan ens conviden a un esdeveniment tan important com unes noces, un bateig, una comunió, i fins i tot una graduació, sempre volem lluir perfectes, i sobretot, estar a l'altura de l'ocasió. No desaprofitis el moment per a lluir les teves millors gales i visita la nova col·lecció de Sastreria Lorenzo.

La col·lecció de vestits de mudar URBAN & SPORT 2019, uneix en els seus dissenys a la perfecció moda urbana i de gala aconseguint un gran equilibri entre la moda esport i cerimònia.

Dins de la col·lecció 2019, es troben vestits realitzats amb teles d'alta qualitat, amb els detalls més exquisits i el disseny més adequat a cada peça.

Pot conèixer la nova col·lecció completa – URBAN & SPORT 2019, en la nostra botiga i una mostra a la nostra web: https://www.sastrerialorenzo.com/urba2019/.

VESTITS COL·LECCIÓ URBAN & SPORT 2019 - SASTRERIA LORENZO

Sastreria Lorenzo (Lleida), 55 anys d'experiència en el sector del disseny artesanal a mida i confecció en moda masculina, comptem amb un equip especialitzat per atendre de manera personalitzada a cada client.

Busquem cuidar fins al mínim detall, fer els ajustos i proves mínimes i indispensable per a garantir que tot el conjunt encaixi a la perfecció, amb l'estil adequat per a cada ocasió i client.

T'assessorem sobre protocols de cerimònia de noces en nuvis i convidats, sobre com combinar els colors dels vestits de cada temporada i la tendència del tipus de vestits i complements més adequats per a cada estil i perfil: Esmòquing, jaqué, frac, levita, semi levita, vestits clàssics i moderns, sabates i complements: armilles, corbates, llacets, corbatins, tirants, mocadors, cinturons, bessons i agulles.

Visita la nostra botiga i t’assessorarem amb molt de gust.

Deixa un comentari