CONFECCIÓ ONLINESASTRERIA A MIDA ONLINE I TOTALMENT ARTESANAL

Sastreria Lorenzo li ofereix la possibilitat d’adquirir un dels nostres productes a mida, de forma totalment artesanal i amb la garantia de qualitat de 55 anys d’experiència, de manera semipresencial o a distància, per tal de donar resposta a les demandes dels nostres clients més llunyans o amb restriccions de temps.
Personalitzi el seu vestit a mida online, escollint entre la gran varietat de teixits i combinacions del nostre catàleg de productes i serveis a mida, decideixi vostè mateix la configuració i personalització del seu vestit a mida exclusiu i rebrà de nosaltres, tot l’assessorament i acompanyament necessaris.

55 Anys d'experiència en roba a mida per a home.

Triï el seu teixit
Previous
Next

PAS 1: Triï el Teixit

Triï la Configuració
Previous
Next

PAS 2: Triï la Configuració

Ompli el Formulari

PAS 3: Ompli el Formulari

DEIXAT ASSESSORAR PEL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS

Disposem d’una infinitat de configuracions i personalitzacions dels productes que realitzem a mida, per això li aconsellem que prèviament contacti amb el nostre equip, per tal que el seu producte a mida satisfaci plenament les seves necessitats i expectatives.

El nostre catàleg de teixits i configuracions a mida, l’ajudaran a decidir tranquil·lament, el vestit a mida que millor s’adapti a vostè.

També disposem de configuracions estàndard i vestits a mida per grups de persones, col·lectius privats o empresarials, equips, orquestres, funcionariat, …

Segueixi els següents passos i indicacions

Sol·liciti el seu catàleg de teixits de vestits a mida i catàleg de folre i teixits interior

Sol·liciti el seu catàleg de configuració personalitzada d'acord amb les seves indicacions i servei a mida a escollir

Contacti amb el nostre equip de professionals via correu-e o sol·liciti CITA PRÈVIA online en la nostra web

.